Bli kund

Att bli kund hos Viola Assistans AB är enkelt. Du kontaktar oss så träffas vi på en plats som passar dig, det kan vara i ditt hem, på vårt kontor eller en annan plats som passar.

Då vi får besked om dina önskemål och behov, berättar vi hur vi utifrån detta kan erbjuda dig en fullgod assistans. Har du redan en assistanssamordnare, hjälper vi dig med att avsluta det kontraktet och upprättar ett nytt med oss samt kontaktar Försäkringskassan.

Har du redan assistans och önskar att dina assistenter, en eller flera, följer med dig till oss, är de självfallet välkomna. Viola Assistans AB har kollektivavtal och självklart alla försäkringar som tryggar den anställde.

Om du nyligen beviljats assistans ser vi till att du får träffa assistenter som utifrån dina önskemål, kan passa dig. Det är viktigt för oss att personkemin mellan våra kunder och assistenter fungerar bra.

Vi kan också, om du så önskar, vara dig behjälplig vid kontakter med tex Försäkringskassan.

För att nå oss, kontaktar du Bayazid Assali, vår VD, på tel 0709 68 77 11 eller epost info@violaassistans.se eller använd formuläret nedan.

Välkommen till ett framtida samarbete med oss på Viola Assistans AB.

Med Vänliga Hälsningar, Viola Assistans

Vi kan även kontaktas via kontaktformuläret nedan:

Söker du jobb?

Vi är ett växande företag med brukare över hela Storstockholm och rekryterar därför kontinuerligt personal. Skicka din ansökan till oss: info@violaassistans.se och bifoga ditt CV, så hör du av oss inom 2 veckor.

KONTAKT

Viola Assistans AB
Skepparevägen 2
151 38 Södertälje
08 519 42 000
E-post: info@violaassistans.se